Hledáme lektora angličtiny pro seniory

Publikováno 20. 8. 2024 | KC Konírna
Pro naše komunitní centrum na Praze 5 hledáme lektora angličtiny (dobrovolníka) pro výuku seniorů (začátečníků, pokročilých). Výuka by probíhala 1x týdně, začátek výuky v polovině září nebo od začátku října 2024.
Platná
Hledáme lektora angličtiny pro seniory
Proč využít tuto příležitost: 
Nabízíme pilné studenty, kteří se na výuku těší a přicházejí rádi…, ale také příjemné prostředí, přátelskou atmosféru a dobrý pocit z pomoci druhým. Nejsme jazyková škola, takže uvítáme i někoho, kdo teprve s výukou začíná, pracuje pomocí her a povídání.
Jak dobrovolník pomůže: 
výukou angličtiny, konverzací v angličtině

Pro naše komunitní centrum na Praze 5 hledáme posilu, která by nám pomohla realizovat program pro naše seniory. V tuto chvíli hledáme dobrovolníka - lektora angličtiny pro výuku seniorů (začátečníků, pokročilých). Výuka by probíhala 1x týdně v komunitním centru, začátek výuky v polovině září nebo od začátku října 2024.

Nabízíme pilné studenty, kteří se na výuku těší a přicházejí rádi…, ale také příjemné prostředí, přátelskou atmosféru a dobrý pocit z pomoci druhým. Nejsme jazyková škola, takže uvítáme i někoho, kdo teprve s lektorkou činností začíná, pracuje zábavnou formou, s pomocí her i povídání... Důležité jsou pro nás pohoda, přátelský přístup a dobrá nálada…