Corps Saint Lazarus International

Organizace

Kořeny organizace LAZARUS UNION (celým názvem Corps Saint Lazarus International, CSLI) sahají až do roku 1973, dnešní podobu získala v roce 2010. V současnosti je s více než 20 000 členy ve více než 90 zemích (stav k červnu 2016) na všech kontinentech největší formací svého druhu.

LAZARUS UNION je zapsána u Organizace spojených národů jako nevládní organizace. V roce 2014 získala zvláštní status poradního orgánu při Organizaci spojených národů ECOSOC (Ekonomický a sociální koncil). Roku 2019 navíc získala generální status poradního orgánu, což je nejvyšší úroveň, která může být udělena nevládním organizacím. V roce 2017 byla nominována na Nobelovu cenu míru.

Podle svých možností je LAZARUS UNION celosvětově operující charitativní organizací podporující všechny, kteří potřebují pomoc, přátelství, útěchu a podporu.

V České republice funguje jako neformální sdružení CSLI Lazarus Union Česká republika. CSLI Lazarus Union Česká republika je neformální sdružení osob se společným zájmem. Osoby zúčastněné na tomto projektu musí počítat s tím, že za svou činnost nesou odpovědnost jako jednotlivci, tedy osobní odpovědnost a to bez omezení.




Test

Příležitosti
Ulice: 
Spargelfeldstraße 162/Haus 196
Město: 
Vídeň
Hledáme krajské koordinátory a nové členy.
Aktuální
Datum konání
Sobota, Květen 30, 2020 do Neděle, Květen 30, 2021
  • Kultura
  • Životní prostředí
  • Management
  • Manuální práce
Dlouhodobé
15+