Hipocentrum Bělá, z.s.

Organizace

Jsme spolek Hipocentrum Bělá, z.s. a věnujeme se odborné činnosti v oblasti hiporehabilitace a animoterapie. Naším posláním je poskytovat kvalitní péči, která pomáhá zdravotně a sociálně znevýhodněným osobám zlepšovat jejich fyzický i psychický stav a podporuje jejich začlenění do společnosti. Díky spolupráci se zvířaty, jako jsou koně, kozy, králíci, morčata a kočky, vytváříme pozitivní a bezpečné prostředí pro rozvoj dovedností a celkový osobní růst našich klientů.

Pravidelně navštěvujeme domovy pro seniory a zařízení pro osoby s postižením, zároveň poskytujeme hiporehabilitaci pro děti i dospělé s mentálním postižením a autismem. Organizujeme také programy pro školy, tábory a další skupiny.

Pokud máte zájem o dobrovolnictví, nabízíme vám širokou škálu možností. Můžete se stát asistentem při hiporehabilitacích a animoterapiích, pomáhat s péčí o zvířata, údržbou areálu nebo se zapojit do administrativní podpory, jako je účetnictví, webový design či fakturace. Každá pomoc je pro nás cenná, ať už se jedná o jakoukoli oblast.

Staňte se součástí našeho týmu a pomáhejte s námi měnit životy k lepšímu!




Test

Příležitosti
IČ: 
14099853
Ulice: 
90, Bělá u Jevíčka
Město: 
Bělá u Jevíčka
Účetní pro neziskovku
Aktuální
Datum konání
Středa, Leden 1, 2025 do Pátek, Říjen 17, 2025
  • Děti a mládež
  • Senioři
  • Daně a účetnictví
Dlouhodobé
18+
Online
Neváhejte, již jen 1 volné místo!